After 3 online subtitrat in romana

After 3 online subtitrat in romana

Cel mai asteptat film al anului, ultimul din trilogia francizei "After" primit cu laude de catre critici.

Lungmetrajul, unul dintre cele mai asteptate daca nu cel mai asteptat blockbuster din ultimul an se mandreste cu o distributie plina de staruri ale cinematografiei precum Selma Blair, Peter Gallagher, Arielle Kebbel.

Actori principali:

Se pare ca multi dintre actorii cu care eram obisnuiti au fost inlocuiti, dar nu numai.

Jenny Gage s-a ocupat de After, Roger Kumble a urmărit atent ce a făcut Gage cu After şi a zis eu pot să îl fac mult mai extravagant şi a făcut After We Collided , in final a ajuns în mâna unei doamne, Castille Landon care si-a facut simtita prezenta!

Povestea continuă in linie directa după evenimentele ultimului film însă în afară de Tessa şi Hardin cam toată distribuţia este diferită. Alţi actori, aceleaşi personaje. Putin confuz direct de la început. Atunci am început să observ ca filmul ăsta este altfel. În afară de faptul că a trecut imediat, o oră jumatate a zburat de parcă nu s-a întâmplat nimic. In acelaşi timp viziunea era diferită. Foarte, foarte diferită.

Teaser Dupa ce ne-am indragostit

Clasat printre Cincizeci de umbre ale lui Grey-"50 Shades of Grey" si Amurg-"Twilight", "Dupa ce ne-am indragostit" se adreseaza si publicului larg al filmului The Kissing Booth, fiind inspirat din bestseller-ul 'After', scris de Anna Todd.

Se pare ca relatia dintre personajele principale Tessa şi Hardin este in continuare toxica, dar cumva cei doi nu se pot indeparta unul de celalal, caracterizarea acestora reusind sa ajunga la un alt nivel.

Comportamentul lui Hardin reuseste sa iasa in evidenta prin prisma actorului Hero Fiennes Tiffin, care exploateaza personajul la maxim.Este alcoolic, nesuferit şi o persoana cu probleme nerezolvate care încep sa apara prin alte evenimente şi personaje din jurul lui.

Cei doi indragostiti, atat Tessa cat si Hardin devin ignoranti in cateva aspecte, in special cand se aduce vorba de lucrurile evidente, pe care un cititorul cartii le stie deja. Toata actiunea pare previzibila, dar situatia se schimba cand apar protagonistii, care fac un dute-vino destul de volatil.

Vezi aici after 3 online subtitrat